ΜΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΘΕΑΜΑΤΩΝ


προβολή

Διαδραστικά Εργαστήρια – Καλλιτεχνικά Δρώμενα


Το Santa Claus Kingdom για τα φετινά Χριστούγεννα έχει δημιουργήσει ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων, που συνδυάζει τις καλύτερες παιδικές παραστάσεις, διαδραστικά εργαστήρια και πλειάδα θεαμάτων που περιλαμβάνουν μάγους, ξυλοπόδαρους, ξωτικά, face painting, μπαλονοκατασκευές κ.α.

προβολή

Επίσημες Μασκότ αγαπημένων παιδικών ηρώων


Για πρώτη φορά στο Santa Claus Kingdom θα φιλοξενηθούν επώνυμες Μασκότ παιδικών ηρώων. Τα ατρόμητα Χελωνιντζάκια, η λατρεμένη lalaloopsi και ο φοβερός Monsuno θα είναι εκεί και τόσο τα παιδιά όσο και οι μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν και να φωτογραφηθούν μαζί τους.

προβολή

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “ Οι περιπέτειες του Frodi στο Παγωμένο Βασίλειο”


Η ομάδα του Πολύτεχνου με 16 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του διαδραστικού παιδικού θεάτρου έχει δημιουργήσει αποκλειστικά για το Santa Claus Kingdom μια μοναδική παράσταση «οι περιπέτειες του Frodi στο Παγωμένο Βασίλειο».

προβολή

Εργαστήριο Δημιουργικότητας BRICK by BRICK


Tα παιδιά θα έχουν στη διάθεσή τους μια απίστευτη ποικιλία από τουβλάκια LEGO ®, και με τη βοήθεια του BRICK WIZ, πιστοποιημένου εκπαιδευτή της LEGO ® SERIOUS PLAY θα φτιάξουν φανταστικές κατασκευές καλλιεργώντας τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους. Παράλληλα θα εκφράσουν τις απόψεις τους σε μια σειρά από επίκαιρα θέματα όπως οι σχέσεις στις παιδικές ηλικίες, το περιβάλλον, τα επαγγέλματα κλπ.

scroll up