• SANTA CLAUS KINGDOM
  • SANTA CLAUS KINGDOM
  • SANTA CLAUS KINGDOM
  • SANTA CLAUS KINGDOM

To Παγωμένο Βασίλειο

Θεματοποίηση βγαλμένη από το πιο γλυκό χριστουγεννιάτικο παραμύθι!Η Φαντασμαγορική Καστροπολιτεία


Για 4η συνεχή έτη το Santa Claus Kingdom μετατρέπεται σε ένα απέραντο Χριστουγεννιάτικο Παγωμένο Βασίλειο με 3 θεματικά stages. Τα θεματικά stages έχουν συνολική έκταση 4.000 τ.μ. και είναι τοποθετημένα κατά μήκος του πάρκου ώστε η μαγεία να μην τελειώνει ποτέ!


- To «Μαγικά» Παγωμένο Δάσος


- H Φαντασμαγορική Καστροπολιτεία


- Το Χωριό του Άγιου Βασίλη


To «Μαγικά» Παγωμένο Δάσος

Tο δάσος των ξωτικών του Παγωμένου Βασιλείου! Μισό “παγωμένο”, μισό “ζεστό” και γεμάτο μαγεία υποδέχεται τους επισκέπτες στην είσοδο του πάρκου και τους αφηγείται περιληπτικά την ιστορία του. Χιονισμένα δέντρα, βουνά, ποτάμι με νερό και τεχνητός καταρράκτης. Το σκηνικό μας ζωντανεύει με την ύπαρξη πολλαπλών animatronics (αρκούδες, ελάφια, τάρανδοι, λύκοι, πιγκουίνοι κ.α.) καθώς και των κατοίκων του Παγωμένου Βασιλείου που προετοιμάζονται για την γιορτή των Χριστουγέννων.


H Φαντασμαγορική Καστροπολιτεία

Ένα πραγματικό κάστρο, με 5 ξεχωριστά υποθέματα, θα μας μεταφέρει στον κόσμο της μαγείας και του παραμυθιού. Εκεί θα συναντήσουμε ιππότες, μάγους, μάγισσες, τσιγγάνες, δράκους και φυσικά την πριγκίπισσα Amelia καθώς όλοι είναι έτοιμοι για την γιορτή των Χριστουγέννων.


Το Χωριό του Άγιου Βασίλη

Ελάτε να ταξιδέψουμε στο μαγευτικό Ροβανιέμι, το πραγματικό χωριό του Άγιου Βασίλη! Εκεί θα βρεθούμε στο σπίτι του και θα συναντήσουμε το έλκηθρο με τους ταράνδους (animatronics), το ταχυδρομείο, candy shop, το σπίτι των μαγισσών και πλήθος ξωτικών στο εργαστήριο των χριστουγεννιάτικων δώρων. Τέλος, όλοι οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη, να ακούσουν χριστουγεννιάτικες ιστορίες από τα ξωτικά και να γράψουν το χριστουγεννιάτικο τους γράμμα.Επιμέλεια σκηνικών: Νατάλια και Μαριάννα Πρασίνου.


SANTA CLAUS KINGDOMΦωτογραφίες από το Παγωμένο ΒασίλειοΦωτογραφίες από την Καστροπολιτεία

scroll up