• SANTA CLAUS KINGDOM
  • SANTA CLAUS KINGDOM
  • SANTA CLAUS KINGDOM
  • SANTA CLAUS KINGDOM

To Παγωμένο Βασίλειο

Θεματοποίηση βγαλμένη από το πιο γλυκό Χριστουγεννιάτικο Παραμύθι!

Για 3η συνεχή χρονιά το Santa Claus Kingdom μετατρέπεται σε ένα απέραντο Παγωμένο Βασίλειο!

Φέτος στο Παγωμένο Βασίλειο θα συναντήσουμε 3ς μαγικά σκηνογραφημένα stages θεματοποίησης.Stage 1. To Μαγικά – Παγωμένο Δάσος

Χιονισμένα δέντρα, βουνά, τεράστια καράβια, χριστουγεννιάτικα τρένα, ποτάμι με νερό και τεχνητό καταρράκτη είναι κάποια από τα στοιχεία που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους.
Στο Μαγικά – Παγωμένο Δάσος κατοικούν αρκούδες, πιγκουίνοι, ελάφια, τάρανδοι αλλά και ένας … πειρατής!

Stage 2. H Μαγική Καστροπολιτεία

Το μεγαλοπρεπές κάστρο του Παγωμένου Βασιλείου και της πριγκίπισσας Amelia. Μέσα του θα συναντήσουμε την αίθουσα του θρόνου, το χριστουγεννιάτικο δέντρο με τα δώρα καθώς και μία τεράστια αίθουσα χορού, όπου οι κάτοικοι του Παγωμένου Βασιλείου είναι έτοιμοι για να γιορτάσουν την γιορτή των Χριστουγέννων.

Stage 3. Το Χωριό του Αληθινού Αϊ- Βασίλη από το Ροβανιέμι

Φέτος στο Santa Claus Kingdom θα ταξιδέψουμε στο μαγευτικό Ροβανιέμι, το πραγματικό χωριό του Αϊ-Βασίλη! Εκεί θα συναντήσουμε το σπίτι του, το έλκηθρο με τους ταράνδους του, το ταχυδρομείο και πλήθος ξωτικών στο εργαστήριο των Χριστουγεννιάτικων δώρων. Τέλος όλοι οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα μα φωτογραφηθούν με τον Αϊ-Βασίλη, να ακούσουν χριστουγεννιάτικες ιστορίες από το ξωτικά και να γράψουν το χριστουγεννιάτικο τους γράμμα.Ελάτε να ζήσετε όλοι μια φανταστική εμπειρία στο κόσμο του πιο γλυκού χριστουγεννιάτικου παραμυθιού! Γιατί μόνο εδώ: “To φανταστικό είναι Αληθινό! »

Επιμέλεια Διακόσμησης: H Εταιρία Λούνα Παρκ Τα Αηδονάκια συνεργάζεται με τις διεθνούς φήμης διακοσμήτριες Μαριάννα και Νατάλια Πρασίνου που επιμελούνται εξ ’ολοκλήρου το θέμα της διακόσμησης – θεματοποίησης του πάρκου.


SANTA CLAUS KINGDOMΦωτογραφίες από το Παγωμένο ΒασίλειοΦωτογραφίες από την Καστροπολιτεία
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝscroll up