• SANTA CLAUS KINGDOM

O Frodi και το Μαγικό Βιβλίο!

Η πιο παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη Ιστορία ...

Φέτος τα Χριστούγεννα, στην ξακουστή Καστροπολιτεία του Παγωμένου Βασίλειου θα διεξαχθεί ό μεγαλύτερος διαγωνισμός Μαγείας που έγινε ποτέ. Οι πιο γνωστοί μάγοι από κάθε γωνιά του Παγωμένου Βασιλείου, θα συμμετάσχουν με σκοπό να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο του του “ Χρυσού Ραβδιού”.

Ο Frodi ο χιονάνθρωπος είναι αποφασισμένος να λάβει μέρος στον διαγωνισμό, όχι τόσο για να κερδίσει το “ Χρυσό Ραβδί” όσο για να εντυπωσιάσει την πριγκίπισσα Amelia και να κερδίσει τον θαυμασμό της.

Μόνο που ο Frodi … δεν έχει την παραμικρή σχέση με την έννοια της μαγείας… Χωρίς να το σκεφτεί πολύ αποφάσισε να προπονηθεί σκληρά. Έχοντας ως συμπαραστάτες τους καλούς του φίλους Noel & Rudolf και μετά από μέρες και ατελείωτες ώρες εξάσκησης το αποτέλεσμα ήταν … πλήρως απογοητευτικό.

Η μέρα του διαγωνισμού μαγείας είχε σχεδόν φτάσει, ο Frodi ήταν απογοητευμένος. Ο Noel τον συμβούλεψε να πάει στην πριγκίπισσα και να της αναφέρει πως ο δεν θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό και να της αποκαλύψει ότι όντως δεν είναι μάγος. Ο Frodi, αφού οπλίστηκε με θάρρος, έφυγε τρέχοντας για την Καστροπολιτεία.

Στην Καστροπολιτεία η ατμόσφαιρα ήταν ήδη γιορτινή. Οι άνθρωποι του κάστρου βεβαιωνόντουσαν πως όλα θα ήταν έτοιμα για τον μεγάλο αυριανό διαγωνισμό. Στην αίθουσα του θρόνου η Πριγκίπισσα Amelia είχε ήδη αρχίσει να υποδέχεται τους μάγους από όλη την επικράτεια του Παγωμένου βασιλείου. Ο καθένας τους είχε να επιδείξει διαφορετική κουλτούρα, ύφος, ένδυση. Τελευταίος ήταν ένας νεαρός, όμορφος μάγος , ο μάγος Christian. H Πριγκίπισσα προς στιγμήν γοητεύτηκε από την ομορφιά του και από τους πολύ ευγενείς τρόπους του. Την στιγμή που ό η Amelia και ο Christian γελούσαν και ήταν χαρούμενοι στο δωμάτιο του θρόνου μπήκε ο Frodi. Όταν αντίκρυσε την Amelia και τον Christian, απογοητευμένος & στεναχωρημένος το έβαλε στα πόδια. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως κάποιος άλλος θα κέρδιζε την καρδιά της αγαπημένης του Amelia.

Το Βράδυ έπεσε στο Παγωμένο Βασίλειο. Ο Frodi περπατούσε στο μαγεμένο δάσος, στεναχωρημένος και μονολογούσε για την τύχη του , ώσπου ξαφνικά “ σκόνταψε “ σε ένα “ περίεργο αντικείμενο”. Κοιτώντας προσεχτικά συνειδητοποίησε ότι αυτό το αντικείμενο είναι ένα παλιό βιβλίο που καθρέπτιζε στο φως του φεγγαριού. Όταν το ξέθαψε και το σήκωσε το βιβλίο έβγαλε μία λάμψη που έγινε αντιληπτή σε όλο το Παγωμένο Βασίλειο. Ο Frodi πέταξε το βιβλίο ( από τον φόβο του ) και το παρατήρησε προσεκτικά . Στο εξώφυλλο του βιβλίου ο τίτλος άρχισε να λαμπυρίζει: “ To Βιβλίο της Μαγείας “. Η χαρά του ήταν απερίγραπτη. Ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόταν. Μελετώντας το διάβασε μαγικά που δεν είχε ξανακούσει ποτέ! Με αυτό το βιβλίο ήταν σίγουρο πως θα έβγαινε νικητής στο διαγωνισμό Μαγείας του Παγωμένου Βασιλείου. Γύρισε στο igloo του , έβαλε το καπέλο του μάγου , ξεσκόνισε την μπέρτα του & ακόνισε το μαγικό ραβδί του και έκανε πρόβα πως θα κερδίσει την καρδία της Amelia στο αυριανό διαγωνισμό.

Η μέρα των Χριστουγέννων έφτασε και το ίδιο και ο διαγωνισμός μαγείας! Πλήθος κόσμου μαζεύτηκε και όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσει ο διαγωνισμός. O Μάγος Christian εξέπληξε τους πάντες με τα μαγικά του, το ύφος του και το στυλ του και δεν άφησε κανένα περιθώριό για αμφισβήτηση. Τελευταίος είχε μείνει ό Frodi…

Ο Frodi κατάλαβε πως πρέπει να κάνει κάτι πραγματικά ξεχωριστό για να κερδίσει τον διαγωνισμό. Αποφάσισε να κάνει το καλύτερο μαγικό μέσα από το βιβλίο των μυστικών. Δημιούργησε το πιο φανταχτερό το πιο όμορφο δακτυλίδι που έγινε ποτέ ! Όλοι αναφώνησαν με ενθουσιασμό και o Frodi δεν έχασε χρόνο και το πρόσφερε στην αγαπημένη του Πριγκίπισσα Αμέλια. Η ίδια έμεινε έκπληκτη και έδωσε το πολυπόθητο φιλί στο Frodi & φόρεσε το πανέμορφο δακτυλίδι στο χέρι. Ο Διαγωνισμός ( με τις ευλογίες της πριγκίπισσας ) είχε ουσιαστικά τελειώσει. Ο Νικητής του διαγωνισμού και νέος κάτοχος του χρυσού ραβδιού ήταν πλέον ο Frodi!.

Πριν προλάβουν να αρχίσουν οι εορτασμοί , ένας περίεργος ψυχρός αέρας φύσηξε μέσα στο αίθουσα του Θρόνου , ο ουρανός σκοτείνιασε & αστραπές άρχισαν να βροντούν γύρω από την καστροπολιτεία. Όλοι κατάλαβαν ότι κάτι δεν είναι πάει σωστά . Η πριγκίπισσα Αμέλια ( φορώντας το δακτυλίδι ) μετατράπηκε σε ένα παγωμένο άγαλμα ,και μέσα από μία μαγική δύνη ξεπρόβαλε ο κακός μάγος Lockey! O Frodi κατάλαβε πως το μαγικό του που χρησιμοποίησε από το μαγικό βιβλίο είχε καταφέρει να ελευθερώσει τον μάγο Lockey! O Lockey χωρίς δεύτερη σκέψη πάγωσε τους πάντες , και πήρε την πριγκίπισσα Αμέλια στο κάστρο του στο στοιχειωμένο δάσος ! Ο μόνος που έμεινε αλώβητος από το μαγικό ήταν ο Frodi όντας χιονάνθρωπος ! Αποφάσισε πως πρέπει άμεσα να διορθώσει το λάθος του, να ελευθερώσει την πριγκίπισσα Αμέλια και να σώσει τους κατοίκους του παγωμένου βασιλείου και να αντιμετωπίσει τον Lockey για μία ακόμα φορά !

Συνοδοιπόροι του σε αυτή του την προσπάθεια δεν θα μπορούσε παρά να είναι οι καλοί του φίλοι , Rudolf και Noel , που χωρίς κανέναν δισταγμό αποφάσισαν να βοηθήσουν τον Frodi. Χρειαζόντουσαν ένα σχέδιο για να τα καταφέρουν να αντιμετωπίσουν τον πανούργο πλάνο lockey! Με την δύναμη της αγάπης και της φιλίας , o Rudolf θα έκανε αντιπερισπασμό, ο Noel θα ελευθέρωνε η πριγκίπισσα και ο Frodi θα αντιμετώπιζε τον Lockey!

Όμως ο Lockey όντας πανούργος τους κατάλαβε & κατάφερε να τους αιχμαλωτίσει πριν προλάβουν να βάλουν το σχέδιο σε δράση. Αποφάσισε να τους παγώσει και αυτούς όμως ο Frodi με απίστευτο θάρρος που του έδωσε η αγάπη για να προστατεύσει τους φίλους του βγήκε μπροστά τους προστάτευσε (αφού ο ίδιος δεν μπορεί να παγώσει ) και χρησιμοποιώντας το βιβλίο με τα μαγικά ως καθρέφτη , αντανάκλασε το μαγικό πίσω στον ίδιο τον Lockey και τον πάγωσε ! Βγάζοντας το δακτυλίδι από την πριγκίπισσα η ίδια ξεπάγωσε και το ίδιο συνέβη και τους κατοίκους της καστροπολιτείας.

Όλοι συγχωρέσαν τον Frodi και τελικά το Χρυσό Ραβδί απονεμήθηκε στο μάγο Christian . Η Amelia παρότι ο Frodi δεν κέρδισε τον διαγωνισμό τον αγάπησε ακόμα περισσότερο για τον θάρρος του και την αγάπη του για την ίδια αλλά και για τους φίλους του.

«Άλλωστε είναι προτιμότερο να μας αποδέχονται για αυτό που πραγματικά είμαστε και όχι για κάτι που μπορεί να εντυπωσιάζει αλλά δεν είναι αυτό που πρεσβεύουμε.»


scroll up