• SANTA CLAUS KINGDOM
  • SANTA CLAUS KINGDOM
  • SANTA CLAUS KINGDOM
  • SANTA CLAUS KINGDOM

Χριστουγεννιάτικη Ονειροχώρα

ΕΔΩ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!Το Santa Claus Kingdom, το μεγαλύτερο θεματικό πάρκο της Αθήνας επιστρέφει στο Μ.Ε.Κ. Παιανίας και μετατρέπεται στην πιο παραμυθένια Χριστουγεννιάτικη Ονειροχώρα. Ελάτε να πετάξουμε πάνω από τα σύννεφα, να ταξιδέψουμε με τεράστια αερόστατα, να ζήσουμε σε ιπτάμενα κάστρα, πέρα από τα άστρα, να γνωρίσουμε καλούς, κακούς μάγους και δράκους και να βοηθήσουμε τον Frodi, τον απόλυτο ήρωα των Χριστουγέννων, να σώσει για μια ακόμα φορά τα Χριστούγεννα! Ο Αληθινός Αγιος Βασίλης από το Ροβανιέμι θα μας περιμένει, σε επιλεγμένες ημερομηνίες, για να φωτογραφηθούμε μαζί του στο παραμυθένιο χωριό του και να γευματίσουμε στην πιο γιορτινή Χριστουγεννιάτικη Κουζίνα από επιλεγμένα καταστήματα εστίασης που έχετε δει ποτέ!


Και το καλό το αφήσαμε για το τέλος ...

Με 30+ παιχνίδια για όλη την οικογένεια, πλούσιο πρόγραμμα παραστάσεων & θεαμάτων, δημιουργικά εργαστήρια, Χριστουγεννιάτικη αγορά και ΟΛΑ με 1 μαγικό εισιτήριο κάνουν το Santa Claus Kingdom ένα πάρκο ... σκέτο Ονειρο!


Η Χριστουγεννιάτικη Ονειροχώρα

Τεράστια παγόβουνα, πολικές αρκούδες, πιγκουίνοι, καταρράκτες, igloo.


Το Κάστρο Των Ονείρων

Ένα πραγματικό κάστρο, γεμάτο, δωμάτια, γρίφους, λαβύρινθους αλλά και την πιο ονειρική σάλα του θρόνου.


Το Παραμυθένιο Χωριό του Άγιου Βασίλη

Σκηνική αναπαράσταση του πραγματικού χωριού, που περιλαμβάνει τον στάβλο με τους ταράνδους, το ταχυδρομείο, αλλά και το εργοστάσιο παιχνιδιών.
SANTA CLAUS KINGDOMΦωτογραφίες από τo πάρκοΦωτογραφίες από το Κάστρο Των ΟνείρωνΦωτογραφίες από το Χωριό του Αϊ Βασίλη
scroll up